hero banner img
fuqizoni vendimet tuaja

Krahaso me Konfidencë, Verifiko me lehtësi

Zbuloni pronat e vërtetuara. Krahasoni pa mundim. Siguroni pronën tuaj ideale të Kosovës me besim.

Lajmet e fundit

banner image

Komunikatë për shtyp nga Komisioni Për Kërkesa Pronsore Të Kosovës

Komisioni për Kërkesa Pronësore të Kosovës (“KKPK”) është themeluar në bazë të Rregullores së UNMIK-ut 2006/50..

Agjencia Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të...

Drejtorja e Agjencisë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës, Afërdita Beka Arifaj, po merr pjesë në “The World Bank Land...

Nënshkruhet rregullorja për standardet e organi...

Afërdita Beka Arifaj, drejtore e Sekretarisë Ekzekutive të Agjencisë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës (AKKVP), ka nënshkruar më...

MBLEDHJA E BORDIT MBIKËQYRËS TË AGJENCISË KOSOV...

Nën organizimin e znj. Afërdita Beka Arifaj, drejtore e Sekretarisë Ekzekutive të Agjencisë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës...

Shiko te gjitha publikimet